ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ ДЕПУТАТСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

  • 86

            Сьогодні, 30 квітня, у рамках підготовки до 52-ї сесії Лохвицької міської ради, проведення якої заплановане на 2 травня 2024 року, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань підприємництва та житлово-комунального господарства. У засіданні постійної депутатської комісії також взяли участь секретар ради Тетяна Даценко, перший заступник міського голови Сергій Шрамко, староста Лучанського старостинського округу Світлана Калач.

            На попередній сесії рішенням депутатів головою цієї комісії було призначено депутата Євгена Севастьянова та членом комісії Вікторію Білашенко, яка віднедавна набула депутатських повноважень. У роботі також взяв участь член комісії Олег Карабка. На жаль, члени цієї комісії – Юрій Ус та Григорій Шамрицький – на її засідання не з’явилися.

            Однак, маючи кворум, цього разу комісія підприємництва та ЖКГ активно включилася у роботу, розглянувши і обговоривши проєкти рішень 38 питань порядку денного, які стосувалися сфери її компетенції. Серед них – питання створення віддалених робочих місць адміністратора у старостинських округах Лохвицької громади, зокрема у селах Безсали, Харківці, Яхники, Лука, Свиридівка, Риги, про спрямування коштів на виконання заходів Програми розвитку дорожнього господарства громади, про перенаправлення коштів у межах Комплексної програми розвитку систем водопостачання та водовідведення населених пунктів громади, про спрямування коштів на капітальний ремонт будівлі Лохвицької ЗОШ №2, на поточний ремонт захисної спорудив с. Токарі, на виконання заходів Комплексної програми соціального захисту, зокрема на надання матеріальної допомоги на придбання спорядження громадянам, які уклали контракт добровольця добровольчого формування, що діє на території громади,  про внесення змін до Порядків забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,  а також осіб з інвалідністю внаслідок війни та учасників бойових дій.  

            Підсумком роботи постійної депутатської комісії стали рекомендації винести проекти  рішень колегію ради, яка відбудеться 1 травня 2024 року та на голосування пленарного засідання 2 травня 2024 року.