ПОДАРУНОК БІБЛІОТЕЦІ ВІД ЛІНИ ЯКОВЕНКО!

  • 76

https://pblmtg.wixsite.com/.../%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8...

Колектив Публічної бібліотеки ім. Г.С. Сковороди Лохвицької міської ТГ щиро вдячний талановитій письменниці, нашій землячці Ліні Яковенко за подарунок - нову книгу, яка недавно побачила світ «Скарби пана Добренка».

З перших сторінок Вас, дорогі читачі,захоплять пригоди дев’ятикласників - Свята, Андрія, Ляни, Марти, Люби та Аліни у пошуку панського скарбу, але його не так просто знайти, а потрібно володіти знаннями з української міфології та народної творчості. Ох і пригоди на них чекають, скажу я Вам … Та от чи знайдуть друзі скарб? Адже це не так і легко. Скільки загадок їм знадобиться розгадати до своєї мети… Які містичні знайомства на них чекають… Про це все Ви дізнаєтесь прочитавши книгу. Обіцяю буде цікаво! А ще цікаво буде тим, що всі ці пригоди відбуваються зовсім поряд з нами - в мальовничому селі Харківці.

Книга містить й інші оповідання та новели, які поведуть Вас лабіринтами життєвих історій, та людських доль де є кохання і розчарування; радість і смуток; щирі посмішки і сльози горя.

Книга читається на одному подиху.

Дорогі гості та жителі нашого міста запрошуємо Вас ознайомитися з літературною новинкою !