ІЗ РОБОЧОЇ НАРАДИ У МІСЬКОГО ГОЛОВИ

  • 388

Сьогодні на щопонеділковій робочій нараді у міського голови Віктора РАДЬКА було розглянуто низку питань із різних сфер щодо забезпечення життєдіяльності громади.  

За результатами засідань депутатських комісій міської ради було визначено перелік необхідних закупівель товарів для військових потреб на суму більше 14 мільйонів гривень з метою їх подальшої передачі Збройним Силам України, іншим військовим формуванням, добровольчому формуванню територіальної громади. Спеціалісти виконавчого комітету доповіли про проведену роботу в напрямку закупівель визначеного майна та обладнання, наголосили на обов’язковості погодження усих закупівель з Полтавською ОВА, та зазначили що на сьогодні частина документації для проведення тендерних процедур вже погоджена Полтавською ОВА. На цьому тижні будуть розпочаті процедури закупівель по погоджених позиціях.

Представник відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Лохвицької міської ради, проінформувала про проведену роботу по внесенню інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) громадян, які мешкають на території громади, до Реєстру територіальної громади. За результатами доповіді, ряд старост отримали окремі доручення, щодо пришвидшення заповнення інформації.   

Головний інженер КП «Лохвиця-сервіс» Олександр КАРАСЬ доповів про проблемні питання щодо роботи КП «Лохвиця-сервіс» в с.Старий Хутір Гирявоісковецького старостинського округу.

У ході наради директор підприємства КП «Добробут-сервіс» Костянтин ГАРМАШ прозвітував про проведену роботу працівниками підприємства, направлену на впорядкування місць захоронення загиблих та кладовищ на території громади, в переддень 8 травня та поминальних днів 12-13 травня.

Начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Ярослав КАБАР повідомив про проведення на цьому тижні запланованих заходів до пам’ятних дат, а саме проведення о 10.00 годині 08.05.2024 у м.Лохвиця урочистої церемонії покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь» та до пам’ятного знаку героям сучасності – загиблим воїнам-учасникам бойових дій в зоні проведення АТО, з поминальною панахидою за загиблими, яку проведе отець Всеволод Бігун. В зв’язку з цими пам’ятними датами, було розподілено обов’язки між підпорядкованими комунальними закладами та старостинськими округами Лохвицької міської ради щодо вшанування пам’яті всих загиблих, в роки другої світової війни і нині, через покладання квітів до місць їх захоронення та до меморіальних знаків.

Підсумками робочої наради стали доручення міського голови відповідним працівникам.