НАВІКИ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ: ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ ЗАГИБЛОМУ ВОЇНУ ОЛЕКСАНДРУ ЦИСЮ

  • 199

Пекельно боляче за кожного, хто віддає своє життя за наше серцебиття. Меморіальна дошка - це символ пам'яті про тих, хто пройшов війну, своїми грудьми закривав рідну землю.

10 травня 2024 року в Лохвицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2  відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки випускнику школи військовослужбовцю ЗСУ, старшому солдату Цисю Олександру Миколайовичу, який 21 жовтня 2023 року героїчно загинув, захищаючи рідну землю. Він був справжнім патріотом, самовідданим та безстрашним воїном.

Честь відкрити пам’ятну дошку, встановлену на будівлі закладу, була надана бойовому побратиму загиблого героя  старшому  солдату  Цисю О.М. та міському голові Радьку В.І.

Освячення пам’ятного знака провів отець Всеволод.

Із скорботними словами до присутніх звернулися директор школи Солохіна О.Ю.,  міський голова Радько В.І., старший офіцер 2 відділу Миргородського РТЦК та СП майор Токар Г.В.

Учасники заходу поклали квіти та низько схилили  голови перед пам’яттю і подвигом славного сина України, вшанувавши пам’ять про нього хвилиною мовчання.

Олександр Миколайович  віддав найдорожче - своє життя за незалежність і територіальну цілісність України.

Відтепер пам’ятний знак на стіні школи буде постійним спогадом сьогоднішнім і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника  та захисника Батьківщини.

Світла пам’ять про  Героя назавжди залишиться у наших серцях!

Вічна Слава Герою України!