Робоча нарада до відзначення свята дітей

  • 94

Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої Української держави,  і для  кожного з нас, найдорожчий  скарб, безмежна радість і щастя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя.

   Війна в Україні, яка триває вже третій рік, стала як для нас дорослих,  так і для малечі великим викликом. За цей час  маленькі українці пройшли через примусову втрату звичного середовища,  тривоги та блекаути. Маленькі живі душі зіткнутися із своїми найбільшими життєвими випробуваннями в дуже юному віці. Але, незважаючи на важкі обставини, вони зберігають свою надію, віру та любов до життя, вчаться допомагати один одному, знаходять силу і опору один в одному та борються за свої права і мрії.

28 травня в Лохвицькій міській раді проведено робочу нараду, на якій детально  розглянуто та вивчено усі заходи, які плануються в громаді до відзначення свята дітей. Зважаючи на постійні повітряні тривоги та неможливість проведення масових розважальних заходів, святкування, переважно проходитимуть у освітніх закладах громади, зокрема у садочках, школах, Центрі дитячої та юнацької творчості, дитячо-юнацькій спортивній школі. Окрему низку заходів та подарунки для  дітей пільгових категорій організує та проведе центр надання соціальних послуг Лохвицької міської ради.     

   Прагнемо, щоб наше молоде покоління  виросло здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край, а ця жахлива та клята війна нарешті скінчилася, і ми в громаді знову повернулися до масового широкомасштабного, кольорового та щасливого святкування Дня захисту дітей.