НЕХАЙ КОЖНА ДИТИНА БУДЕ ЩАСЛИВОЮ ПІД МИРНИМ НЕБОМ!

  • 90

     Діти – це наше майбутнє і наш найдорожчий скарб. Міжнародний день захисту дітей - це не лише прекрасне свято радості та надії, воно покликане, щоб привернути увагу до проблем дотримання прав і охорони здоров'я дитини. Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, де її розуміють, підтримують і допомагають стати щасливою.

    30 травня 2024 року фахівці відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради привітали дітей, які виховуються в прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу та території Лохвицької територіальної громади. Заздалегідь була організована дизайн-галерея дитячих малюнків на тему «Все буде Україна», де діти проявили свій творчий потенціал та креативність. Незабутні враження отримано від колективної роботи дітей з батьками, акцій «Долонька побажань» та «Королівство дитячих мрій». Особливо яскраві емоції проявили діти під час проведення асфальтованого живопису «Діти єднають Україну!» та із захопленням поринули в країну мультляндії «Світ моїх прав»,  де поглибили свої знання, щодо своїх прав та обов’язків. Для батьків було здійснено правове інформування «Права дітей: знати, розуміти, захищати».

    Під час заходу діти отримали індивідуальні подарунки та солодощі. Сьогодні кожен повинен задуматися на тим, що можна зробити, аби наші діти були радісними, зоровими та реалізованими. Нехай всі діти України будуть щасливими! Фото без опису