ІНФОРМУЄМО ПРО ПРОВЕДЕННЯ РЕЙДУ «БЕЗПЕЧНЕ ПОВОДЖЕННЯ НА ВОДОЙМАХ»!

  • 109

Відповідно до наказу служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради від 03.07.2024 року № 47 «Про проведення профілактичного рейду «Безпечне поводження на водоймах», начальником служби у справах дітей Ольгою ПОПОВОЮ, провідним спеціалістом служби у справах дітей Вікторією ЛИТВИНЕНКО та поліцейськими офіцерами Лохвицької територіальної громади Володимиром ГРИЩЕНКОМ та Тарасом КУДЕРЕЮ, з метою попередження виникнення нещасних випадків на водоймах, 03 липня був проведений профілактичний рейд поблизу водойм, пляжів, місць для купання в м. Лохвиця та с. Млини.

Під час рейду поліцейські та працівники служби у справах дітей нагадали дорослим та дітям правила відпочинку на водоймах, акцентували увагу щодо небезпеки пірнання у воду з обривів та мостів, про заборону купання в невідведених місцях та у нетверезому стані.

Профілактичні рейди заплановані найближчим часом в інших населених пунктах Лохвицької територіальної громади, тому вкотре звертаємося та застерігаємо батьків «Не залишайте дітей самих без нагляду поблизу водойм, слідкуйте за проведенням дозвілля своїх дітей для збереження їх життя та здоров’я!».