СЬОГОДНІ ВІДБОСЯ ЗАСІДАННЯ 55 ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

  • 89

Не дивлячись на аномальну спеку,  55 позачергове  пленарне засідання Лохвицької  міської ради 8 скликання відбулося за участі 22 депутатів ради.

Згідно чинного законодавства, при відсутності міського голови з поважних причин, головуючою сесії була секретар ради Тетяна ДАЦЕНКО.

За результатами проведеного  засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності та запобігання корупції проєкт рішення  

Про Порядок проведення пленарних засідань Лохвицької міської ради за умови дистанційної участі та дистанційного голосування депутатів Лохвицької міської ради внесено як такий, який потребує додаткового вивчення та за депутатським голосуванням, знято з порядку денного.

 Інший проєкт рішення, щодо змін до бюджету, який виносився на розгляд сесії ради, за депутатською більшістю, було проголосовано та прийнято як рішення ради.

Опісля проведення сесійного засідання, депутатами ради було проведено обговорення проєктів рішення, які плануються на чергове 56 пленарне засідання ради та за результатами даного обговорення сьогодні видано Розпорядження щодо скликання чергової сесії ради на 25 липня цього року.