ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ 57 СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 144

          Сьогодні, 25 липня 2024 року, відбулася 57 чергова сесія Лохвицької міської ради 8 скликання.

          Перед початком засідання скорботною хвилиною мовчання учасники поіменно вшанували пам'ять загиблих воїнів-земляків, які віддали життя за незалежність і територіальну цілісність України

          Згідно чинного законодавства, при відсутності міського голови з поважних причин головуючою сесії була секретар ради Тетяна ДАЦЕНКО. На засіданні були присутні депутати Лохвицької міської ради, старости, голови відділів виконавчого комітету Лохвицької міської ради, директори комунальних підприємств «Лохвиця-сервіс» і «Добробут-сервіс».

          На початку сесії вислухали звіти старост Токарівського старостинського округу виконавчого комітету Лохвицької міської ради та Харківецького старостинського округу виконавчого комітету Лохвицької міської ради. Після чого, депутати перейшли до голосування за питаннями, які були внесені до порядку денного, а саме: про надання субвенції до державного бюджету у 2024 році, про передачу майна з балансу виконавчого комітету Лохвицької міської ради на баланс КНП «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги», про затвердження звіту про виконання бюджету Лохвицької міської територіальної громади за І півріччя 2024 року, а також були розглянуті земельні питання.