ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ЛОХВИЧЧИНА ПАМ’ЯТАЄ!

  • 53

         Сьогодні ми згадуємо важку дату, коли наша рідна земля стала біднішою, а наші серця наповнилися невимовним болем. 05.08.2023 року  обірвалося життя нашого земляка Юрія Олександровича ТЕРНО.

         Юрій ТЕРНО  народився 3 червня 1988 року в місті Лохвиця, яке  відтоді стало для нього рідним – тут  промайнули його дитячі роки, тут він навчався у Лохвицькій  гімназії №1. Після закінчення школи вступив до Заводського ПТУ №27, де отримав спеціальність електрика. Пройшовши строкову службу в рядах української армії, Юрій повернувся до Лохвиці. У мирному житті працював у Лохвицькій дільниці об’єднаної філії АТ «Полтаваобленерго».

         На захист  своєї країни по мобілізації до лав Збройних сил України  Юрій Терно став 30 січня 2023 року. У званні старшого солдата служив  розвідником розвідувального взводу розвідувальної роти.

         5 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку внаслідок мінометного обстрілу з боку противника старший солдат Юрій Олександрович ТЕРНО загинув. Йому навіки залишилося 35… 

         Його відвага та самопожертва назавжди будуть в наших серцях, мов невгасиме полумя.  Кожен день – це біль і память про те, як дорого коштує наша свобода. Вічна память і слава герою. Нехай його подвиг служить нагадуванням про те, що боротьба за правду і справедливість не може бути марною.

         СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису