І В СПОГАДАХ ГЕРОЇ ОЖИВУТЬ…

  • 71

В нашій країні триває війна, і кожен день приносить нові втрати. Чорне крило смерті нависло над нашою землею, забираючи тих, хто став на її захист. У цей день ми згадуємо одного з них – героя, завдяки якому ми маємо шанс на новий день, чия відвага дала нам надію на життя. Сьогодні 15 серпня Лохвицька громада з великим смутком згадує  померлого військовослужбовця, молодшого сержанта Ляшенка Володимира Сергійовича з с. Гаївщина.

         Володимир Ляшенко народився 14 липня 1982 року у с. Гаївщина.  Після закінчення місцевої школи вступив на навчання до Заводського ПТУ №32, де отримав спеціальність електрика. Пройшов строкову службу в рядах української армії.

У мирному житті деякий час був приватним підприємцем, а останні роки працював у КП «Добробут-сервіс» робітником благоустрою на території села Гаївщина.

         На другий день повномасштабного вторгнення російських військ на територію України – 25 лютого 2022 року – Володимир Ляшенко був призваний як доброволець до лав Збройних сил України.  Він без вагань став на захист рідної землі та до останнього дня боронив її від окупантів. Мав звання молодшого сержанта, був командиром розрахунку.

         Він пішов на війну з надією повернутися, але доля розпорядилася інакше….З рядів побратимів смерть вирвала воїна раптово. Це сталося через хворобу 15 серпня 2023 року на місці служби. Володимиру Ляшенку був 41 рік.

         Поховали померлого захисника 19 серпня 2023 року у його рідному селі Гаївщина.         

         У воїна залишилися мама, дружина, троє дітей – Богдан, Мирослава, Анна та брат.

         Пам'ятаємо Героїв! Віримо, що обов'язково настане день, коли  синьо-жовтий стяг замайорить у кожному населеному пункті нашої рідної України!

Слава Україні!

Фото без опису