І В СПОГАДАХ ГЕРОЇ ОЖИВУТЬ…

  • 51

         Війна невпинно забирає найкращих із нас…Вона жорстоко стирає обличчя, які були нам дорогими, залишаючи лише біль та спогади. Сьогодні ми згадуємо одного з таких героїв –  АНДРУЩЕНКА Ігоря Олександровича. Він був не просто солдатом, він був світлом, що палало в темряві.

         Народився Ігор Андрущенко 3.05.1988 року. У рідному місті навчався у Лохвицькій ЗОШ №3. Останнім часом  працював водієм у ДП «Лохвицький шлях». 

         25.03.2022 року був призваний до лав Збройних сил України по мобілізації. Мав звання солдата, служив на посаді стрільця-санітара механізованого відділення.

         21.08.2022 року під час обстрілу російськими військами на Донецькому напрямку він загинув…

         Його шлях був нелегким, але він завжди  йшов уперед, попри небезпеку. Кожен день його був присвячений захисту рідної землі, кожен його вчинок – боротьбі за свободу, яку він так палко любив. І, хоча ворог зміг забрати його фізично, йому ніколи не вдасться знищити память про його подвиг, яка вічно житиме в наших серцях.

         Сьогодні ми плачемо, але наші сльози – це не слабкість, а прояв глибокої любові та вдячності. Ми ніколи не забудемо, за що він боровся!

         Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях, у наших мріях про мир і світле майбутнє!

Фото без опису

 

Інші новини

Всі новини