ЛОХВИЧЧИНА ВШАНУВАЛА ПАМ’ЯТЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ БГАНА ВОЛОДИМИРА МИХАЙЛОВИЧА

  • 50

         Війна… Вона безжально вривається в наше життя, залишаючи слід від болю  та втрат. Вона не обирає своїх жертв ,їй байдуже ,хто ти – чоловік чи жінка, дорослий чи дитина, солдат чи мирний житель. Вона знищує все на своєму шляху, залишаючи по собі тільки попіл і сльози…

         Сьогодні,  під тихий шепіт вітру, що гойдає прапори на Іванівському цвинтарі, на багатолюдному  траурному мітингу  зібралися мешканці Лохвицької громади, щоб вшанувати память нашого героя – БГАНА Володимира Михайловича, який не шкодуючи себе, став проти цього ворога, віддавши своє життя за нашу свободу.

   Володимир Бган народився 29 серпня 1980 року в Лохвиці. У 1987 році був зарахований до 1-го класу Лохвицької ЗОШ №3 та у 1995 році закінчив 9 класів цієї ж школи.

Після школи вступив до Червонозаводського ПТУ №32, яке закінчив у 1998 році. Того ж року був призваний на строкову службу до Української Армії.

Володимир ще зі школи був справжнім футболістом, брав активну участь у місцевих та обласних змаганнях із футболу. Був капітаном ФК«Харчовик» та запам’ятався вболівальникам своєю цілеспрямованістю.

У 2003 році одружився та створив сім’ю, мав доньку та сина, які були його гордістю та сенсом життя. Працював монтажником систем утеплення та ремонту будівель.

 З початку повномасштабного вторгнення, а саме 24 лютого 2022 року, без вагань відгукнувся на заклик Збройних Сил України. та проявив патріотизм, вступивши до роти охорони Лохвицького району.

Героїчно загинув 2 грудня 2022 року  маючи звання молодшого сержанта та виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини на Луганському напрямку.

Виступаючи з прощальним словом, перший заступник Лохвицького міського голови Сергій Шрамко та старший офіцер другого відділу Миргородського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Геннадій Токар висловили глибоке співчуття  рідним та близьким загиблого Воїна.

Вже 52 Герої у Лохвицькій громаді поклали своє життя на вівтар нашої свободи, і кожен з них залишив слід у наших серцях. Ми не забудемо їхніх подвигів, їхньої відваги, їхньої незламної волі. Вони стали яскравими зірками на небосхилі нашої нації, і їхнє світло не згасне, поки ми будемо памятати про них

         ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Інші новини

Всі новини