БЕРШАДСЬКИЙ ДЕНИС СЕРГІЙОВИЧ

  • 20

БЕРШАДСЬКИЙ ДЕНИС СЕРГІЙОВИЧ

01.12.1989 – 04.07.2024

          Народився 1 грудня 1989 року у с.Чорномин Піщанського району Вінницької області. Там же закінчив середню школу. Змалку любив і умів працювати, на совість, з душою. Мав дійсно «золоті руки». Тому після закінчення школи пов’язав своє життя з ремонтно-будівельними роботами. До 2011 року працював на різних будівельних роботах у місті Києві, де здобув нові навички в будівництві.

         У 2011 році ДЕНИС СЕРГІЙОВИЧ зустрів свою майбутню дружину Тетяну Сергіївну і переїхав на її батьківщину, до нашого міста Лохвиця, яке відтоді стало для ДЕНИСА СЕРГІЙОВИЧА рідним... Нажаль сім’я так і не встигли обзавестися спільною дитинкою, але він як рідний батько опікувався донькою дружини Кариною.

         ДЕНИС не зміг залишатися осторонь, коли його друзі та колеги, ціною власного життя боронять рідну землю і 6 лютого 2023 року самостійно виявив бажання, пішов до військового комісаріату та призвався на службу в ряди Збройних сил України.

         Військову службу проходив у званні солдата. Внаслідок обстрілу позицій, в січні 2023 року ним була отримана тяжка контузія, яка разом з мозковим крововиливом, в подальшому спричинила розвиток злоякісного новоутворення головного мозку. Останні дні ДЕНИС СЕРГІЙОВИЧ перебував в лікарні, де тяжка хвороба здолала міцне духом тіло, і життя нашого Героя обірвалося... 

Інші статті

Всі статті