Вакансії фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради

  • 180

    Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради (далі - фахівець із супроводу), який здійснюватиме індивідуальний супровід ветеранів та сприятиме ветеранам у реалізації їх можливостей, прав, гарантій, пільг. Його головним завданням є всебічна допомога і сприяння Захисникам та Захисницям у повноцінній адаптації до мирного життя.  Фахівці із супроводу консультуватимуть ветеранів щодо навчання, працевлаштування та реалізації проєктів власного бізнесу. Допомагатимуть у вирішенні соціальних та пенсійних питань. Надаватимуть підтримку у питаннях фізичної та психологічної реабілітації. 

 

    Посаду фахівця із супроводу може займати особа, яка має рівень освіти, що відповідає вимогам професійного стандарту, затвердженого в установленому порядку  (наявність  освіти  першого  (бакалаврського)  рівня вищої освіти галузі (-ей) знань:    01 - «Освіта/Педагогіка»;    05 - «Соціальні  та поведінкові науки»; 08 - «Право»; 22 - «Охорона здоров’я»; 23 - «Соціальна робота»; 28 - «Публічне управління та адміністрування» без вимог до стажу роботи).

  Відбір кандидатів на посаду фахівця із супроводу проводить комісія, утворена управлінням соціального захисту населення Миргородської районної військової адміністрації.

  Відбір передбачає проведення тестування за допомогою засобів програмного забезпечення Реєстру та співбесіди із залученням до її проведення психологів.

   За умови рівних результатів проходження кандидатами відбору на посаду фахівців із супроводу перевага надається кандидату, який має статус ветерана війни або особи, яка має особливі заслуги перед Батьківщиною, або постраждалого учасника Революції Гідності, або члена сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, або члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи загиблої (померлої) Захисниці України та перебуває на обліку в Реєстрі. Приналежність кандидата до однієї з категорій осіб, визначених цим абзацом, є додатковою але не виключною перевагою. Головним пріоритетом під час відбору кандидатів на посаду фахівця із супроводу є їх професійні якості.      

    Фахівець із супроводу буде співпрацювати з усіма державними і недержавними інституціями з метою максимальної допомоги демобілізованим військовим та членам їх сімей перейти до цивільного життя. Він здійснюватиме моніторинг реалізації ветеранської політики у громаді, вивчатиме потреби ветеранів, коригуватиме за потребою послуги. Ця послуга надаватиметься на безоплатній основі з урахуванням індивідуального підходу, дотримання конфіденційності.

   Для участі у відборі на посаду фахівця із супроводу громадянин України подає заяву в електронній формі засобами Єдиного державного реєстру ветеранів війни через інформаційний портал е-Ветеран  (https://eveteran.gov.ua).

    Телефон для довідок (05356) 3 11 40.

 

 

Інші оголошення

Всі оголошення