ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ ЩЕДРИХ ДУШЕЮ ЛЮДЕЙ!

  • 33

Попри непросту ситуацію в нашій країні, сьогодні, 17 вересня, працівники служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради, спільно зі старостами старостинських округів, від Виконавчого комітету Лохвицької міської ради та керівництва громади, привітали сім’ї опікунів/піклувальників, прийомні сім’ї з Днем усиновлення. Адже це ті сім’ї, які відкрили свої серця дітям, огорнули їх теплом, здійснили їх найзаповітнішу мрію – відчути родинний затишок. Сьогодні дитинство, як ніколи, потребує підтримки й захисту, а діти – сімейного тепла та батьківської любові.

В рамках реалізації  Комплексної програми соціального захисту населення в Лохвицькій громаді на 2023-2025 роки, кожній сім’ї придбано та вручено подарунок – PowerBank, а опікун/піклувальник ФУРТАТ Наталія Петрівна, в сім’ї, якої виховується 6 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримала подяку від Лохвицької міської ради: «За вагомий особистий внесок у розвиток сімейних форм виховання, щоденну турботу про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, активну життєву позицію і з нагоди відзначення Дня усиновлення».

Тож бажаємо всім благополуччя, взаєморозуміння, теплоти і любові. Нехай у ваших домівках завжди лунає щасливий дитячий сміх, хай діти зростають успішними і впевненими у завтрашньому дні. Лише разом ми можемо змінювати долі та будувати майбутнє, де кожна дитина відчує себе щасливою. Ми щиро дякуємо вам за вашу безмежну доброту і любов!

 

Інші новини

Всі новини