ВЧАСНИЙ СТАРТ . ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН У ЛОХВИЦЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАТО

  • 27

В Україні розпочався черговий опалювальний сезон ,який знову проходить в умовах повномасштабної війни та загрози масованих обстрілів. Енергетична система країни залишається під постійною загрозою атак, що може безпосередньо вплинути на стабільність постачання тепла до наших осель. В цей складний період кожен з нас має бути готовий до будь-яких викликів, які можуть зявитися перед нашою державою.

Попри всі труднощі, наша громада своєчасно розпочала опалювальний сезон. У звязку із зниженням температури було вжито всіх необхідних заходів для того, щоб забезпечити стабільне теплопостачання. Зокрема, вже 1 жовтня підключено до опалення дитячі садочки, 15 жовтня – школи і медичні заклади.  З 21 жовтня планується забезпечити теплом держустанови, заклади культури та установи Лохвицької міської ради.

На сьогоднішній день всі системи перебувають у справному стані, і теплопостачання функціонує безперебійно. Температурний режим регулюється в залежності від вуличної температури повітря, що дозволяє ефективно використовувати ресурси та підтримувати комфортну температуру у приміщеннях.

Ми розуміємо, що попереду – непростий період, але разом ми зможемо вистояти й забезпечити комфорт та безпеку для кожного.