І В СПОГАДАХ ГЕРОЇ ОЖИВАЮТЬ….

  • 26

         Небо, що колись було ясним, зараз застелене густими хмарами війни. Вона, як безжальний хижак, продовжує свій кривавий танець, вириваючи з наших обіймів тих, хто найбільше заслуговує на життя. Сьогодні ми відчуваємо весь тягар цієї трагедії, згадуючи одного з найсміливіших Героїв, який віддав своє життя за нашу свободу і незалежність – Цися Олександра Миколайовича.

         Народився Олександр Цись 4 вересня 1982 року. У рідному місті навчався у Лохвицькій ЗОШ №2. Потім – у Червонозаводському ПТУ №32.  У мирному житті працював слюсарем на ГКС-33.

         У лавах Збройних сил України Олександр Цись був із першого дня повномасштабного вторгнення  військ російської федерації на територію України  – з 24 лютого 2022 року. Спочатку служив у роті охорони, згодом у званні старшого солдата  на посаді стрільця-санітара брав участь у боях з російським ворогом, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність нашої країни. 

         21 жовтня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу на Донецькому напрямку військовослужбовець ЗСУ, старший солдат ЦИСЬ Олександр Миколайович з м. Лохвиця загинув. Йому назавжди 41….

                Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Помстою ворогу стане наша Перемога, про яку так мріяв  і заради якої воював Олександр Цись! Герої не вмирають! Вони завжди боронитимуть рідну землю з небес! Слава Україні!

                                                                                                                                                                                          Фото без опису