ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

  • 930

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради оголошує конкурс із  визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з визначення пасажирських  перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах території Лохвицької міської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт» та Постанови Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування».

На робочий орган покладаються функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів із переможцями конкурсу та інших матеріалів.

У конкурсі можуть брати участь підприємства та організації, які відповідають вимогам, встановленим статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт».

У конкурсі можуть брати участь Претенденти, що відповідають  таким вимогам:

1) наявність фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;

2) досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень не менше трьох років.

Умови проведення конкурсу  з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з визначення пасажирських  перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах території Лохвицької міської територіальної громади, затвердженні рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.03.2021 року №74 та розміщені на веб-сторінці Лохвицької міської ради в розділі «Регуляторна політика», далі «Перелік регуляторних актів».

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: м. Лохвиця вул. Перемоги, 1. Тел. для довідок: (05356) 3-10-98.

Термін подання документів по 30.04.2021 року включно.

Конкурс буде проводитися  06.05.2021 року о 10:00 год. за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги,1. Фото без опису