Повідомлення про проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області

  • 264

Повідомлення про проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області

З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою заінтересованих сторін повідомляємо, що 15.08.2022 року буде проведено засідання стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Стратегічна сесія – обов’язковий публічний захід громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Лохвицької територіальної громади.

          ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання стратегічної сесії із формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади

Дата: 15 серпня 2022 року (понеділок) о 10:00 год.

Місце проведення: сесійна зала Лохвицької міської ради за адресою: 37200, Полтавська обл., Миргородський р-н., м. Лохвиця, вул. Перемоги, 1.

1. Інформування про порядок проведених підготовчих процедур для розроблення комплексного плану, отримані листи, щодо реалізації державних та регіональних інтересів, отримані пропозиції до комплексного плану, надані фізичними та юридичними особами.

2. Обговорення тематичних напрямків з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької  територіальної громади.

3. Інформування про подальші кроки з формування завдання на розроблення комплексного плану, в тому числі про строки публікації напрацювань стратегічної сесії.

 

Відповідальна особа - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Лохвицької міської ради Абдулкадиров Р.А.

Фото без опису