ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ

  • 568

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради Миргородського району Полтавської області  повідомляє про початок  громадського обговорення (процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості)  щодо проекту Договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства «ЛОХВИЦЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» Лохвицької міської ради.

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про співробітництво територіальних громад», рішень Лохвицької міської ради від 03.11.2022 року №1 «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» та Сенчанської  сільської ради від 22.12.2022 року №53 «Про організацію співробітництва територіальних громад», з метою  забезпечення ефективного використання ресурсів територіальних громад на основі спільного застосування наявних в одного із суб’єктів співробітництва об’єктів комунальної інфраструктури, Лохвицька міська рада та Сенчанська сільська рада домовилися, згідно з цим Договором, спільно фінансувати (утримувати) комунальне некомерційне підприємство  «Лохвицька міська лікарня» Лохвицької міської ради», право  комунальної власності на яке  належить Лохвицькій міській раді.

Фінансування (утримання) Лохвицької міської лікарні здійснюється відповідно до вимог Бюджетного кодексу України у порядку співфінансування у вигляді міжбюджетних трансфертів, наданих Сенчанською сільською радою для подальшого використання Лохвицькою міською радою на потреби Лохвицької міської лікарні. Обсяг коштів затверджується рішенням про бюджет територіальної громади (або рішенням про внесення змін до бюджету територіальної громади) щорічно.

Пропозиції приймаються у приміщенні Лохвицької міської ради Миргородського району Полтавської області (37200, м. Лохвиця, вул. Перемоги, 1, Миргородський район,  Полтавська область),  кабінет № 6, з 8:00 до 17:00 год. або на електронну адресу lohvitsa_miskrada@ukr.net до 15.04.2023 р.

Додатки:

Розпорядження голови

ПРОЕКТ ДОГОВОРУ

Фото без опису