І ЗНОВУ ВТРАТА… ЗАГИНУВ БОЄЦЬ З ЛОХВИЧЧИНИ

  • 217

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЧЧИНИ!

Лише цього понеділка Лохвицька громада провела в останню земну дорогу воїна - захисника, як знову трагічна звістка прийшла на Лохвиччину - загинув ще один наш земляк, військовослужбовець Збройних Сил України - Заєць Сергій Вікторович з села Лука.

Народився Сергій Заєць 17 липня 1978 року у місті Хорол на Полтавщині. Там навчався, працював. У 2004 році переїхав на постійне місце проживання в село Лука.

 У мирному житті працював різноробочим на місцевих підприємствах.

Після повномасштабного вторгнення військ російської федерації на територію України пішов добровольцем до Лохвицького добровольчого формування. У лютому 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України, військову службу проходив у 56-й окремій мотопіхотній бригаді у званні солдата.

15 травня 2023 року під час ведення бойових дій поблизу населеного пункту Григорівка, що на Донеччині Сергій Заєць загинув гідно виконуючи свій військовий обов’язок.

Лохвицька громада безмежно сумує від гіркоти тяжкої втрати. Схиляємо голови у скорботі за мужнім воїном, захисником рідної землі, оборонцем України. Ми перед ним – у невідплатному боргу.

Світла пам'ять про Сергія Зайця завжди буде жити в серцях усіх, хто його знав і поважав як доброзичливу, щиру людину.

Слава і вічна пам'ять герою!